WellnessProfil Kunder

En livsstilsforändring är allting som man inte kan kopa sig till utan det är saker man maste gora for att uppna en forändring.

Att leva till sin fulla potential och se till att kropp och själ mar sa bra som mojligt är sunda trender som är här for att stanna.

Att genomfora en WellnssProfile ger dig mojlighet att fa en utvärdering av olika aspekter av din hälsa.

har som syfte att ge dig bakgrund for en nuvärdesanalys dvs en status om vad du befinner dig hänseende hälsa. Testerna du genomfort och fragorna du svarat pa ger ett undertlag till rekommendationer och mojlighet att prioritera en eller flera av dessa atgärder. Meningen är sedan att exv vid 3,6 eller 12 manader mäta om for att pa sa sätt se forändringarna av ditt arbete.

Vi hoppas att du da ser skillnaderna och far motivation till ett fortsatt arbete själv eller tillsammans med nagra av vara professionella radgivare.

Genomforande av testet
1. Du fyller i en livsstilsenkät/livstilsformulär som beror stress, kost- och träningsvanor och attityder.

2. Testedaren mäter din vikt, kroppsfett, muskelmassa, längd, hoft/midjematt, BMI och din hallning.

3. Du gor ett av tre olika konditionstest baserat pa din upplevda kondition och rorelsestatus.

Resultaten av testerna och livsstilsformuläret analyseras och du gar därefter igenom dina resultat tillsammans med en din testledare. WellnessProfile ger en mojlighet att fa en utvärdering av din fysiska och psykiska status och svar pa vad som skulle vara bra for just dig. Av testledaren kommer du att fa rekommendationer om tex behandlingar, kost och träning samt fa tips och inspiration. Träningstipsen kan exempelvis handla om att träna pa ett nytt eller annorlunda sätt och kanske att prova en helt ny träningsform. Kostraden kan handla om att äta en viss typ av kost for att vissa muskler ska arbeta optimalt. Det kan ocksa handla om rad for viktminskning.

Att genomfora en WellnessProfile kan bli en "kickstart" for sunda vanor som kan inspirera till att prova ett yogapass, lyssna pa en foreläsning om bättre mat, prova pa en behandling eller kopa ett par nya träningsskor. Baserat pa resultatet kan du komma igang direkt med dina nya sunda vanor. Att gora en WellnessProfile kan därmed vara bade forsta och andra steget mot ett hälsosammare liv.

WellnessProfile handlar i forsta hand om vägledning till aktiviteter och vanor som du själv kan ta itu med, utan att behova anlita en terapeut. Ibland kan det dock finnas behov eller om du själv onskar att träffa nagon annan typ av behandlare eller fa utokad radgivning. Testledaren ger dig information om hur du kan komma i kontakt med olika typer av specialister, vilket kan vara en ovärderlig hjälp for att hitta rätt i den djungel av behandlingsalternativ som finns pa marknaden.